Sistema de vigilancia exterior en edificio

Hi ha infinitat de sistemes de vigilància per poder instal·lar en una casa o oficina, però triar el sistema de càmeres de vigilancia adequat no és fàcil.

Els equips més cars no sempre són els millors ni els econòmics els menys eficients ja que tots són equips electrònics, però uns estan més especialitzats en uns aspectes i altres tindran un altre tipus de característiques que no necessitaran tanta tecnologia avançada.

Per exemple, podem muntar una càmera a l’entrada d’una casa i tindrà un cost X. Aquest cost podrà tenir “poca” variació de preu si només hem de triar si la volem en color o blanc i negre, o si volem un tipus de resolució o una altra. En aquest cas no variaria molt el preu.

Però si el que volem és que reconegui formes facials i que tingui sensors infrarojos, per exemple, això sí que encarirà el preu.

¿Un és millor que l’altre pel fet de ser més car? No. Un està pensat per a unes coses i l’altre per a altres. I aquestes funcionalitats són les que encareixen el preu.

Així doncs, abans de triar un tipus de càmeres de vigilància, Axioma Detectius realitzarà un estudi sobre els seus requeriments de seguretat i li proposarà el millor sistema adaptat a les seves necessitats.

A més, li podrem instal·lar nosaltres mateixos.

Quins tipus de càmeres de vigilància pot oferir-me Axioma Detectius?

Les càmeres de vigilància els podríem dividir en dos grans grups:

Càmeres de televigilància per Internet

Aquests sistemes són els més moderns de mercat ja que ens permeten infinitat de configuracions i ens aporten moltíssimes característiques tècniques. A més, són les que més compatibilitats tenen amb altres sistemes.

Com funcionen les càmeres de vigilància per Internet?

El sistema es basa en un videograbador i unes càmeres:

  • El temps de gravació dependrà de la capacitat de disc dur que se li instal·li i de el nombre de càmeres que estiguin connectats a ell.
  • Ens permeten veure les càmeres en temps real o els enregistraments emmagatzemats mitjançant un monitor o des d’un ordinador que estigui connectat a la mateixa xarxa local.
  • Estant connectat a Internet, ens permetrà fer el mateix, però des de qualsevol punt del món mentre tinguem connexió a Internet mitjançant ordinador, Smartphone o tauleta.
  • Se li poden connectar diferents tipus de càmeres IP i digitals. Els d’alta gamma permeten l’ús creuat de càmeres digitals i analògiques (ja que de vegades es vol mantenir el sistema actual analògic, però només cal modernitzar el sistema d’emmagatzematge i transmissió per Internet).
  • Aquest sistema els solem instal·lar en negocis, oficines o restaurants ja que ens permeten un control molt detallat. Però alhora es solen instal·lar en segones residències, ja que alguns sistemes tenen detector de moviment incorporat enviant notificacions per correu electrònic amb captures de pantalla. Amb això ens estalviem el haver de pagar mensualment un sistema de protecció extern.

Aquest tipus de sistema té un avantatge molt gran: és escalable. Així que pots començar per instal·lar un videograbador i una càmera. Però si amb el temps es necessita, podràs instal·lar i controlar centenars de càmeres amb el mateix sistema.

Càmeres de videovigilància

Aquest sistema és molt semblant a el de televigilància però està més enfocat a negocis o zones de control que no requereix una vigilància remota contínua.

Té algunes diferències amb el sistema anterior:

  • El videograbador és similar amb la diferència que no té sortida a Internet (d’aquesta manera s’estalvien “ensurts” de hackeig o intrusions no permeses).
  • Solen usar-se càmeres analògiques ja que cobreixen millor les llargues tirades de cable (com ara naus industrials).

Puc tenir altres sistemes de vigilància a més de càmeres de seguretat?

Per descomptat. Dins l’estudi que podem realitzar-li l’assessorarem de tots els sistemes existents al mercat perquè se senti protegit segons les necessitats que requereixi: detectors per ultrasò, detectors de temperatura i pressió, sensors de moviment…

No dubti en contactar a Axioma Detectius per poder assessorar de la millor manera possible sigui quina sigui les necessitats de seguretat que la seva llar, empresa o negoci necessita.