Detectius especialitzats en escombrats electrònics i mesures de contraespionatge

L’equip multidisciplinari d’Axioma Detectius a Barcelona, està capacitat i té les eines necessàries per a la realització d’escombrats electrònics i detecció de tot tipus d’estris com ara micros o càmeres que poguessin donar lloc a fuites d’informació.

Experts en la detecció de:

  • Micròfons ocults;
  • Càmeres d’espionatge;
  • Línies de corrent o telefonia intervinguda.

També realitzem blindatges electrònics de sales de reunions per a garantir la confidencialitat impossibilitant qualsevol gravació.

Les aplicacions de l’escombrat electrònic poden ser de forma preventiva, en sales o despatxos on es duguin a terme reunions importants; i com a mesura secundària, si hem trobat sistemes intrusos a les nostres oficines, en alguns casos és recomanable ampliar els ambients a analitzar, com ara sales de secretaria, vehicles, mòbils, etc.

Es tracta de l’escombrat electrònic com a mesura de seguretat la qual consisteix en l’aplicació d’una metodologia científica que ha de ser desenvolupada per personal qualificat i amb els equips tècnics adaptats per buscar aparells d’espionatge actius, sistemes intrusos de captació d’informació, escoltes, etc.

Com en molts altres casos partim de la mateixa premissa “millor prendre precaucions, que reparar danys”. Amb això, volem dir que és millor detectar a temps la possibilitat d’estar patint una fuga d’informació que posteriorment haver de reparar els danys que aquesta ens ha causat, sense oblidar-nos de trobar el culpable.

L’espionatge industrial és una de les causes de major despesa econòmica per part de les grans corporacions.

Com intervé un detectiu contra l’espionatge industrial

El procediment bàsic que solem aplicar (sempre adaptant-nos a les necessitats del client) és:

  1. Anàlisi del telèfon;
  2. Anàlisi de la xarxa elèctrica;
  3. Anàlisi d’espectre de radiofreqüència en la recerca d’àudio, vídeos, etc.

Per això, si tens la menor sospita que poguessis tenir un telèfon intervingut, micròfons ocults en la teva empresa, casa o qualsevol altre lloc, contacta amb nosaltres perquè puguem estudiar el teu cas amb la professionalitat i discreció que un cas així requereix.