L’habitatge familiar ha d’estar composta pel progenitor a càrrec del/s menor/s. La condició de “família” es veuria alterada si en aquest domicili convisqués de forma habitual i continuada una tercera persona com podria ser la nova parella del progenitor custodi.

Demostrar que el teu ex viu amb una nova parella a casa teva és una de les demandes més importants actualment, ja que com ja sabem aquest fet comporta a perdre el dret a ús de l’habitatge.

A Barcelona, igual que en altres grans ciutats del nostre país, han augmentat aquest tipus de situacions, en les quals els detectius privats som de gran ajuda.

Com demostrar que el teu ex viu amb una altra persona al domicili familiar

Si aquest fos el cas, el progenitor no-custodi estaria legitimat arran de la sentència que va emetre el Tribunal Suprem 641/2018 el passat 20 de novembre, a sol·licitar la venda de l’immoble amb el posterior repartiment de diners o vendre el 50% de l’habitatge al seu ex cònjuge (dret limitat fins al moment pel caràcter de residència familiar atorgat per una resolució judicial).

Si no és així, hi ha una sèrie de conseqüències i noves disposicions a considerar si es prova la convivència d’un tercer en el domicili familiar.

Seria per tant necessari interposar una demanda als jutjats per instar l’execució d’aquestes o altres mesures. I valorar, si fos oportú, la revisió de la pensió d’aliments i la pensió compensatòria atès que la situació actual distaria de la considerada en el seu moment pel jutge.

Com t’ajuda un detectiu a demostrar que la teva ex parella comparteix el teu habitatge familiar

Arribats a aquest punt, Axioma Detectius privats a Barcelona som una bona opció a tenir en compte. Ens encarreguem de posar remei a aquesta situació demostrant mitjançant proves sòlides i amb total discreció i professionalitat.

Resulta essencial, en aquests casos, acreditar la convivència de l’ex cònjuge amb una altra persona en l’habitatge familiar. En aquest terreny el detectiu privat treballa amb total destresa i coneixement. Contacta’ns sense compromís, estarem encantats d’assessorar-te.