Què és la ludopatia?

L’addicció al joc (Ludopatia) és una malaltia que altera el comportament d’un individu jugant-se tots els seus diners de manera compulsiva i fins i tot apostant el dels seus familiars.

Aquest problema amb el joc, es tradueix en què el ludòpata sent la necessitat d’apostar diners en quantitats cada vegada més grans per seguir sentint el mateix grau d’excitació.

El joc patològic es considera, per tant, una malaltia de tipus crònica, no un vici, que necessita dels mitjans i l’atenció necessària per poder tractar-la i vèncer-la.

Està considerada una de les pitjors addiccions que es coneixen.

Efectes i conseqüències de la ludopatia

Com la gran majoria de malalties i addiccions, la ludopatia desencadena una sèrie de problemes al voltant d’ella, no només emocionals, ja que el ludòpata esgota els seus recursos econòmics i d’aquells que conviuen amb ell.

Com detectius privats a Barcelona, hem detectat que aquestes persones acaben recorrent a la venda de drogues, robatori de diners o joies dels seus familiars i amics més propers.

Símptomes per identificar un ludòpata

  • Menteix en relació a la seva conducta;
  • Intenta restar importància als seus hobbies;
  • Comença dient que jugarà amb amics per passar l’estona;
  • Va a partides en què no es juga diners i acaba fent-ho.

És comú que l’addicte al joc no reconegui la seva malaltia tot i que cada vegada sigui més evident que està tenint un problema amb el joc.

La irritabilitat, la mentida i el joc d’amagat són símptomes evidents d’un jugador patològic.

Com podem ajudar-te a detectar la ludopatia a familiars i amics

Cada vegada són més les persones que acudeixen a detectius privats perquè puguem provar aquest tipus de conductes i posar en marxa diversos mecanismes per ajudar al ludòpata.

Aquestes proves permeten demostrar les conductes més comuns en ludòpates per fer veure a l’addicte al joc que està malalt i que, per tant, ha de prendre mesures perquè es curi.

Des d’Axioma detectius privats entenem perfectament aquesta situació tan delicada, i és per això que exercim el treball per detectar a un addicte al joc amb la màxima discreció, serietat i confidencialitat que un cas d’aquestes característiques requereix.

L’addicció al joc és una de les addiccions més severes que pugui patir un ésser humà. Com més aviat sigui detectada i diagnosticada abans podrà ser tractada, i més possibilitats de recuperació del ludòpata.

Si notes que et falten diners a casa o observes algun dels símptomes esmentats anteriorment no dubtis en contactar amb nosaltres i t’aconsellarem, sempre, de la forma més humana possible.