Hem de ser conscients que el consum de drogues i estupefaents en menors és un fenomen creixent. La marihuana i altres derivats són les més consumides pels joves en l’actualitat. Les conseqüències d’un consum reiterat poden ser molt negatives per al menor i el seu entorn.

La contractació de detectius privats per a l’esbrinament d’un possible consum per part d’un menor és cada dia més habitual.

Com detectar el consum de drogues en menors

Podem tenir sospites d’aquest tipus de pràctiques quan detectem:

  • Certs canvis d’actitud;
  • Comportaments violents;
  • Una baixada del rendiment acadèmic;
  • Mal humor o malestar amb els seus afins.

Com detectius privats estem preparats per investigar i aportar proves necessàries en aquest tipus de circumstàncies, ja que és de vital importància desenvolupar-se amb la màxima discreció, serietat i professionalitat.

Com a detectius privats, Com tractem els casos de consum de drogues?

Cal destacar que no solen ser necessaris molts dies de seguiment per assegurar-se que el seu fill o ésser estimat estigui consumint drogues.

La possibilitat d’aconseguir una prova gràfica depèn, també, del tipus de substància:

  • En el cas de ser consumidor d’alcohol o marihuana no fan que les persones prenguin excessives mesures de precaució mentre els consumeixen.
  • Quan es tracta de cocaïna, èxtasi o heroïna, si és més probable que accedeixin a llocs privats, com podria ser un domicili, lavabo, etc., i fa que sigui més difícil documentar aquests actes; el que no treu que, un cop s’hagi consumit, no es puguin apreciar símptomes d’aquest consum i, per tant, poder documentar-los.

Finalment, quan hem recaptat tota la documentació i amb l’informe realitzat, obtindrem una sèrie de conclusions a partir de les quals aconsellarem, de la manera més humana possible, els següents passos a realitzar.

No dubti en contactar-nos i exposar-nos el seu cas gratuïtament.