Com a Detectius privats a Barcelona estem especialitzats en tractar casos de exparelles que viuen amb una tercera persona (nova parella) a l’habitatge familiar.

Sabem que aquest tipus de casos són un dels més demandats des que va sortir la sentència dictada pel Tribunal Suprem el 20 de novembre de 2018, i és per això que donem suport als despatxos d’advocats de Barcelona per poder oferir proves legals a seus clients.

La sentència assenyala que la convivència amb una tercera persona en la vivenda familiar produeix el cessament immediat de l’atribució de l’ús de l’habitatge familiar a l’exparella.

Conseqüències del cessament de l’habitatge familiar

Segons la sentència esmentada, les conseqüències per a les parelles separades o divorciades seran:

  • Tots dos progenitors tenen el mateix dret d’ús de l’habitatge familiar;
  • Es podrà sol·licitar la venda de la vivenda familiar amb el posterior repartiment de diners o vendre el 50% de l’habitatge a la seva exparella;
  • Si l’exparella perd el dret d’ús de l’habitatge familiar, es podrà revisar l’import de la pensió d’aliments i compensatòria.

Aportem proves legals a advocats per demostrar que en l’habitatge familiar del seu client viu una tercera persona

Com detectius professionals a Barcelona podem aportar a despatxos d’advocats, de manera efectiva, totes les proves legals que requereixi perquè el seu client pugui demostrar que la seva exparella conviu amb una tercera persona a l’habitatge familiar.

Farem una anàlisi exhaustiva per a cada cas concret i planificarem la investigació per aconseguir el major nombre de proves sobre l’ús real de l’habitatge familiar.

Des d’Axioma Detectius Barcelona tractem tots els nostres casos amb la màxima professionalitat i discreció. Contacta’ns sense compromís.