Aportem proves acceptades per jutges i tribunals

Agència de detectius privats a Barcelona per a despatxos d'advocats


La relació entre detectius privats i advocats és cada dia més estreta. Som dos col·lectius que ens complementem a la perfecció. Des de fa ja més de quinze anys existeix molta jurisprudència que avala el paper que tenen els informes realitzats per detectius i que es presenten com proves en tot tipus de procediments judicials.


Podem aportar informació sobre el parador d'un demandat o futur demandat, i desemmascarar ingressos econòmics no detectats pels jutjats.


També és freqüent acudir a nosaltres quan cal sol·licitar una revisió del règim de visites de menors o fins i tot una revisió de la quantitat a percebre en concepte de pensió d'aliments, entre d'altres.


Solucions que oferim als despatxos d'advocats


Detectiu privat per a advocats

Incompliment o revisió del règim de visites

El compliment d'un règim de visites fixat per qualsevol que sigui la via és imprescindible per a una convivència sana dels menors. El seu incompliment mai hauria de passar per alt.

Demostrar l’incompliment del règim de visites
Detectiu privat per a advocats

Incompliment o revisió de pensió compensatòria

El pagament escrupolós d'una pensió compensatòria fixada prèviament és un requisit no una opció. Si pateix algun tipus d'incompliment no justificat consulteu-nos i buscarem la forma d'acreditar-ho.

Aconseguir l’extinció de la pensió compensatòria

Detectiu privat per a advocats

Custòdia de menors

El tracte donat als menors durant el temps en què un progenitor té la seva custòdia és molt important. Delegar en terceres persones o no dispensar un tracte adequat pot comportar la pèrdua d'aquesta custòdia.

Conèixer el tracte donat al meu fill
Detectiu privat per a advocats

Recerca patrimonial

Avui en dia l'ocultació de béns és una pràctica molt habitual entre els malfactors. La investigació sobre l'origen o la veracitat d'algunes titularitats pot estalviar-nos problemes en el futur.

Trobar béns ocults

Detectiu privat per a advocats

Assetjament de persones (stalking)

L'assetjament o "intimidació" per part de terceres persones en la nostra vida quotidiana està penat per llei. La comprovació d'aquest fet pot ser de gran ajuda a l'hora de prendre mesures.

Demostrar assetjament personal
Detectiu privat per a advocats

Localitzar deudors o morosos

La Localització d'un morós és crucial per poder reclamar un deute per via judicial.

Trobar a un morós

Detectiu privat per a advocats

Impagament o revisió de pensió alimentària

El no pagar la pensió d'aliments perjudica tant al progenitor afectat com als menors. No permetis que el teu ex-cònjuge incompleixi aquesta mesura, els teus fills no han de patir la manca d'entesa entre els adults.

Extingir la pensió d'aliments
Detectiu privat per a advocats

Acreditar "convivència amb nova parella en l'habitatge familiar"

La convivència amb una nova parella al domicili familiar provoca conseqüències directes. Acreditar aquesta convivència serà la nostra tasca.

Demostrar convivència amb la nova parella

Detectiu privat per a advocats

Ocupació de finques

La verificació i identificació dels individus que es troben ocupant un habitatge és imprescindible per iniciar un procés de desocupació amb garanties.

Identificar ocupes
parallax background

Alguna pregunta?

Si veus que el teu cas no es troba reflectit en els nostres serveis principals fes-nos-ho saber, trobarem la solució.